Workshops i Vilnius och Madrid

Stockholm Convention Bureau deltog under februari/mars på två workshops. Convene i Vilnius var först ut och den andra workshopen som vi deltog på var the Meetings Space i Madrid. 

Convene i Vilnius
Vi var tillsammans med Uppsala CVB och Luleå CVB på den andra upplagan av Convene i Vilnius den 11-12 februari. Convene som är en MICE workshop arrangeras av Vilnius CVB med syftet att lyfta kunskapsnivån om den Baltiska regionen.

Christian och Marie från Stockholm CVB tillsammans med Anna från Uppsala CVB och Martin från Luleå CVB på Convene. 

Merparten av köparna på Convene kom från Ryssland, Baltikum och Finland men det fanns även representanter från Tyskland, UK, Italien och USA. Totalt hade vi 57 förbokade möten och kan konstatera att intresset för Stockholm var stort.

 

The Meetings Space i Madrid
Den 27 februari till 1 mars deltog vi tillsammans med Sheraton på workshopen the Meetings Space. För omväxlings skull var det utställarna som roterade mellan köparnas bord och totalt genomförde vi 26 möten på två dagar.

Upplägget var detsamma som föregående år, då workshopen gick av stapeln i Berlin. Då liksom nu kan vi sammanfatta the Meetings Space som en mycket bra plattform. Välorganiserad och med bra köpare.

The Meetings Space planerar ytterligare en workshop i Marbella i höst. Den som är intresserad får gärna höra av sig till Hanna Wrangö