Vinterkampanj på Facebook

Nu följer vi upp den lyckade sommarkampanjen vi genomförde på facebook.com/visitstockholm tidigare i år med en vinterkampanj.Temat på kampanjen är Our winter city och målet är att spegla det utbud som finns i Stockholm under vintern. Vi har tagit utgångspunkt i innehållet i Stockholmskortet och lyfter genom en tävling fyra aktörer i kortet; Fotografiska, Skansen, SkyView, och Spritmuseum.

Kampanjperiod är 19 nov – 16 dec och målet är att öka antalet fans för att få ännu större spridning på vårt budskap, men självklart också att behålla den höga engagemangsnivån på sidan. Ett annat mål är också att öka antalet sålda Stockholmskort.

Kampanjen har legat uppe sedan i måndags eftermiddag och redan nu ser vi att antalet fans har ökat samt att över 2500 personer har deltagit i tävlingen!

Denna kampanj är en uppföljning på den kampanjen vi gjorde i somras med temat ”My summer city”. Då kommunicerade vi den vackra, coola, ljusa, gröna staden med personlig värme och varje vecka fick en Stockholmare visa upp sin hemstad och ställa en varsin fråga till våra fans.

När vi läste den här motiveringen från Evelyn om varför hon skulle få komma till Stockholm så bleknade alla andra tävlingsbidrag i jämförelse och vi ser fram emot att välkomna henne hit under Luciahelgen.

“No place in the world I’d rather live, work, shop, & enjoy “god mat …than Stockholm.

It’s not only the capital of Sweden, it’s the capital of the good and stylish life.

There’s no other city that succeeds in honoring history and historian buildings and modern design, there’s no ”greyness” like you’ll find in most world cities… STHLM, where my heart is!”

Evelyn Adams, Belgien