Vill du vara med och bearbeta den Indiska marknaden?

Som många säkert har noterat så växer antalet besök från Indien stadigt till Stockholm och Sverige. Tillgängligheten till Stockholm har ökat genom linjer via Dubai, Doah och Istanbul. Marknaden räknas idag som en av världens mest snabbväxande och de kommersiella gästnätterna från Indien till Sverige ökade förra året med 26 %, till 158 100. Gästnätterna är i huvudsak koncentrerade till Stockholm, där vi förra året ökade med hela 33%, till 111 000 gästnätter.

Vi har sedan en tid tillbaka börjat titta lite på närmare på Indien för att lära oss mer om marknaden, Indiernas resebeteende, hur deras efterfrågan passar med vad Stockholm har att erbjuda samt skapa kontakter och bygga nätverk med press och säljled. Som ett led i detta har vi beslutat att genom VisitSweden delta i ett projekt som genom ett samarbete med VisitDenmark, Innovation Norway och Indiska resemarknadsföringsbolaget Compass Connexions, erbjuder möjlighet att i oktober delta på fyra workshops för säljled och media.

Projektet består av fyra workshops i ett roadshowformat och där ni har möjlighet att själva delta och presentera ert erbjudande. Tillsammans med övriga skandinaviska partners möter vi de mest relevanta researrangörerna i enskilda möten. I New Delhi genomförs också ett seminarium för indisk media.

Vi har nu nöjet att erbjuda er Stockholms-partners möjlighet att följa med oss på denna resa och representera Stockholm och Sverige!  Hör av er med anmälan, frågor eller funderingar till Josefin.

Läs mer här!

Scandinavian Roadshow/Workshops 2015

  • 26 oktober: New Delhi, seminarium för media
  • 27 oktober: New Delhi, workshop med säljled
  • 28 oktober: Mumbai, workshop med säljled
  • 29 oktober: Chennai, workshop med säljled