Våra utländska representanter på visit i Stockholm

Aviarepsgänget_crop

Från vänster till höger: Elise Boisson-Paris, Christian Bergström SVB, Marthe Van Leeuwen-Amsterdam, Caroline Stanton-London, Elisabeth Kulmer-Frankfurt, Evy Gordts-Brussels, Hanna Wrangö SVB

Den 17-18 februari var våra utländska representanter här på besök. Vi fick tillfälle att ta ett helhetsgrepp kring vår marknadsföring och aktiviteterna på de olika marknaderna och dessutom arrangerade vi ett frukostmöte för partners. Medan solen gick upp omkring oss i skybaren på Radisson Blu Royal Viking, presenterade våra representanter sina respektive marknader.

Deras presentationer finns samlade här >>

Samtliga representanter är anställda av Aviareps och arbetar på uppdrag av Stockholm Convention Bureau. De arrangerar tillsammans med oss våra aktiviteter utanför Sverige och gör också salescalls på egen hand för Stockholms räkning, bearbetar press och håller kontakten med kunderna lokalt.

Christian Bergström och Hanna Wrangö förser löpande representanterna med nyheter och information om Stockholm och koordinerar deras arbete. De är självklart en stor källa till kunskap om sina respektive marknader och vill du komma i direktkontakt med dem hittar du deras kontaktuppgifter i presentationen ovan.