Tillsammans med AirBerlin och Norwegian lyfter vi vinter-Stockholm

Foto: Henrik Trygg

Vi avslutar året med att genomföra  två stora säljdrivande satsningar tillsammans med flygbolag. Syftet med dessa satsningar är att under december, januari och februari stimulera till att fler kommersiella övernattningar görs i Stockholm. Vi hoppas naturligtvis också att våra besökare under den här tiden skall bidra till positiva shoppingsiffror.

Vi samarbetar med flygbolaget  AirBerlin mot den tyska marknaden, främst Berlin-området och flygbolaget Norwegian mot den norska marknaden och då främst riktat mot Oslo-området.

I kampanjerna fokuserar vi på julaktiviteter, shopping och tips på allt som Stockholm har att erbjuda under den här tiden på året.

Kampanjplanen bygger på synlighet i flygbolagens kanaler såväl som i köpt media, med hänvisning till specifika Stockholmssidor på flygbolagens webbplatser kryddat med mycket förmånliga flygpriser till Stockholm.

I satsningen med Norwegian förstärker även Nordic Choice Hotels upp erbjudandet med ett kampanjpris på weekendövernattningar under kampanjperioden. Allt stöttas naturligtvis upp i våra egna sociala kanaler.

Vi hoppas att detta skall bidra till positiva besökssiffror till Stockholm även under årets mörkaste månader och kommer att följa upp kampanjerna med mätningar en bit in i nästa år.

Här är länk till Stockholmssidan hos Norwegian!

Här är länk till Stockholmssidan hos AirBerlin!