The Hipster Guide to Stockholm i media

stockholm-travel-guide_2854-2-620x414Att långsiktigt arbeta med att andra ska sprida bilden av Stockholm är en viktig strategi i vårt arbete med att marknadsföra Stockholm internationellt. Därför är det extra roligt när något vi varit del i får synlighet både utomlands och här hemma.

I somras var journalisten och bloggaren Adam Groffman i Stockholm. Han var här för att bland annat skriva om HBT-Stockholm och om festivalen Popaganda, men då han tidigare har skrivit ”hipster-guider” till olika städer så fanns det såklart en tanke om att det kanske skulle bli en sådan guide även om Stockholm. Vi gjorde ett program till Adam där han fick utforska framförallt Södermalm tillsammans med några stockholmsprofiler duktiga på bland annat mode, design och mat. Så, för ett tag sedan kom den äntligen – the Hipster Guide to Stockholm. Det är en jättefin och genomarbetad guide med initierade tips inom en rad olika ämnesområden, relevant inte bara för de som definierar sig som hipsters utan för många av våra besökare.

Det var dock inte bara vi som tyckte att det här var en bra guide till Stockholm. Häromdagen sände SVT ett inslag om Adams guide och intervjuade honom om hans syn på Stockholm, och i morse kunde man också höra honom prata vidare om detta i P5 Radio Stockholm. Kul för Adam, kul för oss och kul för Stockholm!

Här kan du se inslaget med Adam och här kan du lyssna på radioinslaget (playmenyn högst upp på sidan).