Summering frukostmöte 14/11: Finland i Kubik

Inför 2013 har du möjlighet att bli en del av Stockholms största satsning någonsin på en enskild marknad när vi tillsammans med Visit Sweden och de stora transportörerna startar upp ett nytt gemensamt marknadsprojekt.

Finland är volymmässigt en av Stockholms allra viktigaste marknader med en stabil och positiv utveckling under lång tid. Av alla nationaliteter är finska besökare dessutom de som spenderar mest pengar per dygn*.

Vi ser också en stor potential för fler besökare och fokuserar på att få finländarna att stanna längre och öka antalet gästnätter genom att lyfta fram nya, oväntade reseanledningar och aktualiteter.

Med en affärsmodell där det finns möjlighet att gå in på olika nivåer genom färdiga marknadspaket och skräddarsydda lösningar vill vi samla alla som har ett gemensamt intresse av att nå ut på den finska marknaden och locka fler besökare till sin verksamhet!

Under vårt frukostmöte den 14 november presenterade vi mer om den finska marknaden och möjligheterna för just ditt företag att nå ut till finska besökare och bli en del av den kontinuerliga bearbetningen av marknaden.

Här hittar du presentationen och mer information om de olika möjligheterna att synas på finska marknaden under nästa år.

Presentation Finland frukostmöte 14 nov
Kampanjkalender Finland 2013
Deltagarpaket Finland 2013

Inom kort kommer vår nya affärsutvecklare Annika Brune finnas på plats. Det är också hon som kommer att vara kontaktperson för frågor kring detta projekt och möjligheterna till synlighet i Finland. Till dess att Annika har börjat är du välkommen att höra av dig till Caroline Englund eller Marcus Hammarström om du har frågor.

* De finska privatresenärerna i Stockholms län spenderar i snitt  1 145 kr per person/dygn jämfört med genomsnittet 922 kr pers/dygn. Källa: IBIS-undersökningen 2012 / Tillväxtverket.