StockholmDays 2013

Närmare 50 internationella köpare i form av agenter, mötesplanerare och kongressorganisatörer deltog i 2013 års upplaga av StockholmDays mellan den 17 och 20 oktober. De bjöds på sightseeing i stan, ABBA-museet, buffé på Vasamuseet, tre parallella turer i stan med korta nedslag hos partners alt på anläggningar, lunch på Strömmas båt Stockholm, workshop på Münchenbryggeriet, kyla i Isbaren och skaldjur i Östermalmshallen.

De flesta valde också att delta i skärgårdsturen, dag 3, med segling, rib, fiske och aktiviteter på Waxholms fästning, samt lunch och workshop med representanter för  skärgårdsaktiviteter. Turen avslutades med en magisk båttur med middag tillbaka till Stockholm på ångfartyget Gustavsberg III.

De omedelbara reaktionerna från våra gäster har, överlag, varit överväldigande. Vi kommer nu att göra en utvärdering med våra gäster och partners för att ytterligare förbättra en eventuell StockholmDays 2014. Nästa steg är självklart att följa upp vad detta event ger för reellt resultat. Redan nu kan vi konstatera att bokningar redan har kommit in.

Ett stort tack till alla er som ställt upp på olika sätt! 

Bilder från StockholmDays 2013, klicka här >>