Stockholm Tourist Center flyttar

Efter tre fantastiska år på Vasagatan öppnar Stockholm Tourist Center i nya spännande lokaler i Kulturhuset i april 2014!

Som ett led i upprustningen av Vasagatan kommer vår hyresvärd Vasakronan under våren 2014 göra en större renovering av fastigheten. En renovering i sådan omfattning att man bedömer att vi inte kan bedriva vår verksamhet i lokalerna under den tiden arbetet pågår, vilket beräknas ta cirka två år.

En flytt innebär stora påfrestningar och vi har därför beslutat att en ny permanent lokal är den bästa lösningen för vår verksamhet, både ur ett besökar- och ett utställarperspektiv.

Vi ser Kulturhuset som den perfekt platsen för Stockholms största, och Europas modernaste turistbyrå och det är därför med stor glädje vi nu kan meddela att Stockholm Tourist Center i april 2014 flyttar in i Kulturhusets lokaler där LAVA har sin verksamhet idag. Adressen är Sergels Torg 3.

Med vårt nya cityläge räknar vi med att ännu fler besökare kommer att kunna hitta till oss och få ta del av vårt utbud och vår service i världsklass!

Vår ambition är att fortsätta ”Sprida Kärleken till Stockholm” på Stockholm Tourist Center och samtidigt kunna erbjuda en bra och attraktiv exponering som stimulerar våra besökare till ännu fler besök och aktiviteter i Stockholm.

Har du frågor kring flytten, ta gärna kontakt med Sabine Dubreuil, Turistbyråchef. Är du intresserad av exponering i de nya lokalerna, ta kontakt med Caroline Englund eller Pär Svensson.

5 Kommentarer till Stockholm Tourist Center flyttar

  1. Grattis, vad kul och spännande! Ser fram emot att besöka era nya lokaler i april! /Isabelle Lechtman

  2. Ett perfekt läge mitt i city! Välplacerat! Alla hittar dit och utgångsläget är perfekt// Lena Peterson

  3. Hoppas att ni kommer att tillhandahålla toaletter för besökarna.
    Var med om en turist i somras som inte hade 5:- kronor för att gå på toaletten i Gamla Stan och som fick återvända till kryssningsbåten.
    I London har man fantastiskt rena toaletter för besökarna.

  4. blir det någon fortbildning eller är Taxiguider en parantes ?Jag gör fortfarande reklam för Taxiguider men har hört av kunder att Växelpersonal inte känner till att vi finns.

    • Taxiguiderna fortbildar sig på egen hand på samma sätt som de auktoriserade Stockholmsguiderna. Sedan är det upp till taxibolagen att organisera fortbildningsträffar för sina guider om de vill, som FSAG gör för sina medlemmar. Vi marknadsför taxiguider men ansvaret ligger även hos taxibolagen att informera, bokningarna går via deras egna växlar. Hälsningar Eva Camél Fuglseth, Chef Privatresor och Turistservice