Stockholm lockar stora resebloggkongressen TBEX

TBEX är världens största årliga möte för resebloggare, skribenter och redaktörer för sociala medier inom reseindustrin. Nyligen blev det klart att Stockholm står värd för kongressen den 14-16 juli 2016. 900 resebloggare väntas till Stockholm Waterfront Congress Centre om ett år.
tbex_logo_vector_europe_edited_1

– De senaste åren har resebloggare blivit ett allt viktigare segment i marknadsföringen av destinationen Stockholm. Vi har länge velat stå värd för en kongress som TBEX, då vi ser potentialen i kongresser inom Stockholms starkaste näringar. Dessutom delar vi samma värdeord, som innovation och öppenhet, vilket vi är extra glada för, säger Karin Mäntymäki, Chef Stockholm Convention Bureau, Stockholm Visitors Board

Staden i sig med kombinationen av kreativitet och skönhet, de moderna konferensfaciliteterna samt stadens goda kunskaper inom sociala medier ligger bakom valet av Stockholm för mötet.
Och så här säger Rick Calvert, VD och grundare New Media Expo och TBEX:

– Stockholm var ett enkelt val av flera betydelsefulla anledningar. För många av deltagarna blir det deras första besök i Stockholm och vi tror att de kommer bli överväldigade av stadens attraktionskraft. Konferenslokalen är väldigt modern och är perfekt anpassad efter den tech-fokuserade kulturen bland bloggarna. Sist men inte minst tycker vi att Stockholm Visitors Board är ett föredöme i att förstå skiftet med nya medier. Vi tycker de är en perfekt organisation för att visa upp allt det som TBEX representerar.

För att läsa hela pressmeddelandet, klicka här!
För ytterligare information kontakta gärna Louise Alexanderson