Stockholm is almost a dream!

Vi har i samarbete med Visit Sweden producerat en Stockholmsfilm, Glorious Stockholm, som riktar sig till HBT-segmentet. Tanken med filmen är att den ska visa Stockholms mångfald och utbud och såklart locka fler att komma hit och se och uppleva Stockholm. Filmen kommer främst att användas i våra olika aktiviteter på den Nordamerikanska marknaden, men kommer även att visas på andra destinationer i samband med olika PR-aktiviter, kampanjer osv.

Det finns också en lite längre version av filmen, klicka här för att se den.

Under nästa år kommer vi också att testa vår lycka genom att vara med och tävla med filmen i några av de filmfestivaler som finns världen över inom turismsegmentet. I slutet av varje år utser sedan CIFFT (The International Committee of Tourism Film Festivals) årets bästa filmer. Processen går till så att de via ett poängsystem väljer ut 5-7 filmer av de runt 1400 tävlingsbidragen som kommer in till de olika medlemstävlingarna. Dessa filmer blir sedan nominerade till CIFFT World Award som delas ut i oktober 2013.

Utöver de olika festivalerna som är del i CIFFTs nätverk så kommer vi även att delta vid några turistfilmfestivaler på den amerikanska marknaden, där en av de största i USA är ”The Telly Awards”.

Lova att ni håller tummarna för oss!

Läs mer om Stockholm Gay and Lesbian Network på deras blogg eller genom att ta kontakt med Christina Guggenberger som är projektledare för nätverket.