SGLN-aktiviteter under april

Ett prioriterat arbete inom ramen för Stockholm Gay and Lesbian nätverket (SGLN) är den bearbetning vi gör ute på marknaden som vänder sig till HBT-segmentet. Under april månad genomfördes två olika marknadsaktiviteter.

MINT

SGLN kommer under året att genomföra tre konsumentevent i London. Det första gick av stapeln den 3 april och genomfördes i samarbete med nätverket MINT. MINT är ett socialt- och affärs-nätverk för kvinnor i UK och har på några år blivit det största inom segmentet med sina ca 30.000 medlemmar. Ett hundratal ladies deltog under den del av kvällen som profilerade Stockholm och nätverkets partners och en resa till Stockholm lottades ut. Eventet genomfördes på populära Grace Bar i Soho och kvällen fortsatte i svensk anda med den populära svenska dj:n Yvette Lindquist. Nu ser vi fram emot många nya besökare!

MEDIAEVENT

Den 2 april deltog vi även på ett av VisitSweden arrangerat mediaevent riktat mot HBT- segmentet. Destinationspresentationer med efterföljande mingel och nätverkande genomfördes tillsammans med kollegor från Lappland och södra Sverige. Ett 50 tal representanter från brittisk media deltog och vår förhoppning är att de gick därifrån  fullmatade med en massa information och inspiration.