Roadshows, mässor och workshops under våren

Under våren har ett flertal kundaktiviteter gjorts av SCB. Vi konstaterar glatt att det finns ett stort intresse för Stockholm! Nedan kan du läsa om ett urval av vårens nedslag runtom i Europa och USA. 

IMEX
Den 19-22 maj åkte representanter både från Association samt Corporate till mässan IMEX, som började med sedvanlig Association Day & Evening samt att Sverigemontern hade utställarmiddag. I år representerades Stockholm av (utan inbördes ordning): Stockholmsmässan, Stockholm Waterfront Congress Centre/ Radisson Blue Waterfront hotel, Stockholm City Conference Centre, Münchenbryggeriet/The Brewery Conference Center, SAS, Scandic Hotels, Clarion Hotels, Grand Hotel, Ovation Scandinavia och Scandinavian Incentives.

BBT ONLINE OCH ROADSHOW 
Vi deltog på workshopen BBT online och därefter fortsatte vi på roadshow tillsammans med Scandic Hotels, Stockholmsmässan och Waterfront.

UK ROADSHOW
Tillsammans med Scandic, Radisson och Grand Hôtel gjorde vi en roadshow i UK, med AviCircle som arrangör. Totalt genomförde vi 12 företagspresentationer hos bland annat AMEX, GPJ och Black Tomato. På den Skandinaviska restaurangen Texture åt vi oss dessutom igenom en 9 rätters provsmakningsmeny med 10 stycken speciellt utvalda gäster. En mycket väl genomförd roadshow av såväl partners som AviaCircle.

USA ROADSHOW
SVB & Visit Sweden gjorde tillsammans med Waterfront, Grand Hôtel och Scandinavian Perspectives en östkust turné i USA i april. Under veckan träffade vi ca 50 MICE agenter i  Washington, Boston och NYC. I Boston och Washington genomförde vi två väldigt lyckade midsommarluncher. Christian Bergström på SCB konstaterar att intresset från den amerikanska östkusten har en klart stigande trend.

MEEDEX
I april deltog vi, tillsammans med Borealis, på Meedex i Paris. Mässan riktar sig till professionella aktörer inom mötesindustrin ifrån Frankrike och Belgien och hade totalt 1400 besökare. Bra möten och ett stort intresse för Stockholm!