Rekordintresse för Stockholmsutbildningen i nytt format

I onsdags genomförde Stockholm Visitors Board den årliga Stockholmsutbildningen, den här gången på Clarion Hotel Stockholm. Över 200 personer från företag inom besöksnäringen deltog under den intensiva förmiddagen, som bland annat handlade om utveckling och marknadsföring av Stockholm som besöksdestination, service och värdskap samt tips och idéer på hur Stockholm på bästa sätt kan visas upp för våra besökare.

Antalet deltagare på utbildningen var rekordstort och så här kommenterar Eva Camel Fuglseth, Chef Privatresor och Turistservice på Stockholm Visitors Board intresset:

Vi har genomfört Stockholmsutbildningen under många år men i ett annat format. Genom beslutet att i år genomföra utbildningen vid ett tillfälle och under en förmiddag så har vi uppenbarligen gjort utbildningen mer lättillgänglig för fler, vilket är enormt glädjande.

Genom ett bra bemötande och en god kunskap om vår huvudstad kan alla vi som möter besökare bidra till att säkra tillväxten av Stockholm som besöksdestination. Vi är alla viktiga beståndsdelar i marknadsföringen av Stockholm och genom att arbeta tillsammans med att sprida kärleken till Stockholm, förstå vikten av ett gott värdskap och leverera service i världsklass kan alla bidra till en fortsatt god utveckling  och därmed säkra både framtida intäkter och arbetstillfällen. Tack till alla er som kom och fyllde lokalen till bristningsgränsen!

Delar av Stockholmsutbildningen i pdf hittar du här.