Premiär för vår nya kampanjplattform

Som vi har nämnt tidigare har vi under den senaste tiden arbetat med att ta fram en plattform för att kunna driva egna kampanjer på Visitstockholm.com. Nu har det blivit dags att lansera premiärkampanjen i det här upplägget och först ut är en kampanj med påsktema.

Grundtanken är att vi på ett smidigt sätt ska kunna driva egna webbkampanjer i en plattform som vi kan fylla med stockholmsinspiration utifrån olika teman. Upplägget gör att vi snabbt kan skapa stora, såväl som mindre kampanjer, som anpassas för utvalda språk, intressen och marknader. Kampanjerna blir en del av Visitstockholm.com och drar på så vis fördel av den inarbetade adressen och knyts naturligt ihop med vår grafiska profil.

Så här säger Jonas Alvin, projektledare på privatresor:

– När vi nu gör vår första kampanj i det här utförandet gör vi det tillsammans med ett antal erbjudanden från våra partners. Planen är att vidareutveckla det här konceptet och genom riktade satsningar nå ut med inspiration och skräddarsydda partnererbjudanden, där vi ser att det får största möjliga genomslag.

Den aktuella påskkampanjen hittar du här och den kommer främst att marknadsföras gentemot huvudstadsregionerna i nordvästra Europa genom annonsering i sociala medier.