Ny kampanj: That place where.

Stockholm är musik,  Stockholm är tech och Stockholm är musictech.

När hela världens ögon riktas mot Stockholm i samband med Eurovision Song Contest, vill vi såklart passa på att berätta om Stockholms alla styrkor och berätta historien om Stockholm som en av världens främsta musik- och techstäder. Fantastiska människor och fantastiska idéer finns överallt i världen, men det är miljön som skapar magi och får idéer att flyga. Genom att visa de platser i Stockholm där kända personer och prylar från Stockholm började, vill vi skapa nyfikenhet för Stockholm som plats för både besökare och investerare.

Kampanjen lanserades idag och pågår under resten av Eurovision Song Contest och fortsätter sedan fram till mitten av juni under tre av Stockholms största musik- och musiktechevenemang: Polar Music Prize, Symposium Stockholm och Brilliant minds. Nyheten släpptes tidigare idag till alla de 2000 ackrediterade journalisterna och fansen ute på presscentret för Eurovision Song Contest på Hovet.

Den här filmen visar 15-talet platser i Stockholm där magi uppstod. Avicii, Zound Industries, First Aid Kit, Seinabo Sey för att nämna några, startade alla sina karriärer här och vi kommer framöver att göra fler djupdykningar i några av dessa historier. Håll koll i våra sociala kanaler @visitstockholm och @investstockholm, följ #thatplacewhere och läs mer på www.thatplacewhere.com

För mer information kontakta Ann-Charlotte Jönsson, PR Manager Stockholm Business Region.