Nu lanserar vi årets största facebookkampanj

Nu rullar vi ut årets största kampanj på www.facebook.com/visitstockholm, The Ultimate Traveler’s Test. Detta i form av ett test och en tävling som riktar sig till engelsmän och tyskar. Vi har velat göra det lätt och roligt att delta och sprida resultatet vidare till sina vänner.

Konceptet går ut på ett test som analyserar användarens Facebook-profil och berättar vilken typ av Stockholmsresenär man är. Det finns fyra olika typer av resenärer i testet och man får, förutom en liten beskrivande text om vem man är, även tips på vad man speciellt kommer gilla att hitta på i Stockholm. När man gjort testet kan man även tävla om en resa för två personer till Stockholm.

Genom aktiviteten vill vi visa upp Stockholm som en scen för kreativitet, lyfta fram olika konkreta upplevelser och skapa ett engagemang som leder till att vi framöver får ännu fler fans på Facebook och besökare i Stockholm. Testet finns i två versioner, en på engelska och en på tyska (lansering inom kort). Partners i aktiviteten är SAS och Clarion Hotels.

Gå in och testa vilken typ av resenär du är!