Lansering av nya webbportalen tukholma.fi

I samband med den årliga Matka-mässan i Helsingfors anordnade vi ett pressevent för att lansera vår nya finskspråkiga Stockholmsportal tukholma.fi. Satsningen syftar till att lyfta fram aktualiteter och spännande reseanledningar i Stockholm sedda ur ett finskt perspektiv.

Vår utmaning på finska marknaden ligger till stor del i att locka en målgrupp som besökt vår stad flera gånger tidigare och därmed har relativt hög kännedom på förhand. Stockholm behöver helt enkelt alltid kännas aktuellt och nytt!  Med en blandning av redaktionellt innehåll, aktualiteter, en blogg med insidertips samt länkningar till Facebook och Twitter hoppas vi inspirera till fler och längre besök. För att driva trafik till sajten kommer under året flera olika aktiviteter att genomföras, både digitalt och i andra former. Precis som tidigare genomförs också en massiv bearbetning av media på den finska marknaden.

I och med den nya portalen öppnas helt nya möjligheter att bli en naturlig del av innehållet genom ”advertorials” som tas fram av erfarna skribenter. Produktionen genomförs i samarbete med VisitSweden och det stora finska mediehuset Sanoma. Vill du veta mer om möjligheterna att synas och nå ut till den finska marknaden, kontakta gärna Annika Brune på 0725-731 088 eller annika.brune@visitsweden.com