Hej från oss på EIBTM i Barcelona

Just nu är vi på SCB (Henrik, Louise, Hanna och Christian)  på den årliga mötesmässan EIBTM i Barcelona. Vi är här i sällskap av Arlanda Express, Clarion Hotels, Elite Hotels, Münchenbryggeriet/The Brewery Conference Centre, Nobis Hotels, Scandic Hotels, Sheraton Stockholm Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre & Radisson Blu Waterfront Hotel.

I år skippar vi give-aways till förmån för något meningsfullare, nämligen Solvatten. Det är en fantastisk svensk uppfinning som har tagits fram av Petra Wadström. Produkten ser ut som en vanlig tiolitersdunk (se bilderna) och renar vatten med hjälp av vanligt solljus. För varje grupp som besöker den svenska montern ger vi en solvatten-väska till behövande på Haiti.

Vi vill också passa på att tacka er alla för ett härligt engagemang! Och ett stort grattis Münchenbryggeriet till det skinande nya vandringspriset ”Stockholms snabbaste partner”.  De anmälde sig till mässan 47 minuter efter att mail gått ut till alla Stockholms partners. Slå det ni inför IMEX 2014…