Eva har ordet – Full fart framåt!

SVB_Eva_Camel_340

Äntligen har ett nytt och härligt spännande år börjat. Nu skall de aktiviteter som planerades under 2014 genomföras, för att inte tala om alla nya möjligheter till internationell synlighet som dyker upp under året där vi gör allt vi kan för att få en så konstant uppmärksamhet runt Stockholm som besöksdestination som det bara går. Vi är redo!

Detta är det första av månatliga inlägg där jag och Karin omväxlande skall fokusera på kommande aktiviteter inom affärsområdet Privatresor & Turistservice och Möten & Kongresser. Vi kommer i samband med dessa inlägg även att publicera en aktivitetslista för tre månader framåt. Allt för att du som partner skall ha en tydlig bild över var och när vi gör nerslag.

Under de kommande veckorna kommer Lotta att sätta detaljerna runt vår medverkan på ITB i Tyskland samtidigt som Stockholmsguiden 2015 färdigställs för lansering i mars. Indien är en marknad vi kikar på allt mer intensivt och som ett led i att lära oss mer om hur vi på bästa sätt profilerar Stockholm på den indiska marknaden så är Josefin i Indien just nu för att delta på resemässan SATTE i Delhi tillsammans med Stockholmspartners. Josefin passar dessutom på att tillsammans med VisitSweden göra besök på svenska ambassaden och konsulatet. För Stockholm Gay and Lesbians räkning åker Christina på Roadshow till USA i februari tillsammans med nätverkspartners. Ett 20-tal företag kommer att besökas.

För Stockholm Cruise Network genomför Claudia tillsammans med VisitSweden och Costa Cruises en Roadshow i Italien, detta med anledning av att Costa Cruises kommer till Stockholm med fartyget Luminosa hela 17 gånger under denna säsong. Claudia är dessutom i full färd med förberedelserna inför kryssningsmässan ”Cruise Shipping Miami” i USA i mars.

Under Stockholm Design Week som går av stapeln den 1-8 februari passar vi på att visa upp Stockholm för ett 40 tal designjournalister som bjudits in tillsammans med Svenska Institutet och Stockholmsmässan. Vi ser även fram emot att programmet ”Foodi List” skall filma i Stockholm i mars. Det är ett program som kommer att sändas via Discovery och National Geographic under 2016 och vi hjälper produktionen före och under vistelsen i Stockholm genom att tipsa om innehåll, knyta kontakter och lägga program. Det känns redan nu som att det kommer att bli ett ”TV år”. Redan i början av januari tog vi emot det första TV-teamet och vi har redan ovanligt många förfrågningar om att få komma och spela in TV program i Stockholm.

Något jag ser fram emot med spänning är lanseringen av våra kampanjsidor som beräknas kunna lanseras i februari. För att vi på ett flexibelt sätt ska kunna driva webbkampanjer i egen regi har vi gjort en plattform som vi kan fylla med Stockholmsinspiration utifrån olika teman och syften. Upplägget gör att vi snabbt kan skapa kampanjer som anpassas för specifika språk, intressen och marknader, samtidigt som det drar fördel av visitstockholm.com och dess inarbetade adress. Dessutom knyter det an till vår nyligen lanserade budskapsplattform och skapar igenkänning genom vår grafiska profil. Håll utkik på bloggen efter mer information vid lansering!

Vårt arbete skulle inte vara möjligt utan det stöd vi får från er, våra partners. Vår ambition är att på ett professionellt och fokuserat sätt bidra till en positiv utveckling av Stockholm som besöksdestination. Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss eller det vi gör.

Full fart framåt!

Hälsningar, Eva
Chef Privatresor

För fullständiga kontaktuppgifter till oss alla klicka här!

Klicka här för att se aktivitetslistan för januari-mars!