Dags för fortsättning av vår norska shoppingkampanj!

Idag startar årets Stockholmskampanj för att locka norska besökare till julhandeln. Vi arbetar vidare på temat ”Going Home To Fashion” för att stärka bilden av Stockholm som en scen för trender och kreativitet.  Med en nyklippt version av fjolårets prisnominerade film ”The Mannequin Escape” satsar vi i år på tv-reklam, resetävling, sökordsannonsering och PR.

För att få bästa effekt i tv har vi satsat på specifika placeringar i anslutning till livsstilsprogram inom mode, design och resor. Filmen visas i två versioner; en längre som driver trafik till en resetävling på Facebook och en kortare med uppföljande säljbudskap om flygresor och boende. TV-reklamen sänds under de två första veckorna i november i de populära livstilskanalerna ”FEM” och ”TV Norge”.

I samband med att kampanjen startar anordnas också ett PR-event för livsstilsbloggare och journalister om trender inom svenskt mode. Lotta Ahlvar som är VD på Svenska Moderådet berättar och tre spännande designers med bas i Stockholm står för en modevisning.

Efter perioden med tv-reklam fortsätter kampanjen under ytterligare några veckor med aktiviteter i sociala medier och PR-insatser, men ändrar då fokus till att kommunicera kring reseanledningar under julhandeln med betoning på aktiviteterna och upplysningen av Stockholm i projektet #stockholmsjul.

För att driva trafik till kampanjwebb och tävling satar vi på sökord samt aktiviteter både i våra egna sociala mediekanaler och hos våra partners SAS Norge och Radisson Blu som båda har stor kundbas att bearbeta.

Kampanjen genomförs i samarbete med VisitSweden, Swedavia, Radisson Blu, SAS, City i Samverkan och Åhléns City.

Här är länk till kortversionen av tv-reklamen, med reserbjudanden.

Klicka här för att komma till kampanjsajten med information om tävlingen.