Avstängning i pendeltågstrafiken i samband med helgens stora ESA-kongress på Stockholmsmässan

Viktig information – snälla, hjälp oss att sprida detta till alla era kollegor som arbetar under kommande helg!

Den 30 maj – 3 juni genomförs Euroanaesthesia 2014, The European Anaesthesiology (ESA) Congress på Stockholmsmässan, och ca 5000 deltagare kommer att resa tur och retur Stockholmsmässan under dessa dagar.

Pendeltågstrafiken mellan City och Älvsjö kommer att vara helt avstängd fr.o.m. onsdag 28/5 kl. 22.00 – måndag 2/6 kl. 05.00

Detta innebär att deltagarna måste informeras om alternativa resvägar under kongressens första dagar. Det är därför viktigt att all personal som kommer i kontakt med kongressdeltagarna tar del av bifogad fakta för att kunna ge korrekt information vidare till våra gäster.

Länk till info om alternativa resvägar >>

Vi uppmanar framförallt alla hotell, att skriva ut/kopiera upp detta dokument för att dela ut till de gäster som berörs, gärna redan vid incheckningen!

Avstängningarna kommer självklart att medföra ett ökat tryck vad det gäller taxi. Vi passar därför på att påminna om hur viktigt det är att informera våra internationella besökare angående taxibolagens olika ”riktpriser” – så att de inte sätter sig i ”fel” taxi.

Värt att notera är att det även pågår ett flertal andra riktigt stora evenemang runtom i Stockholm den kommande helgen; Stockholm Marathon, konserter med Miley Cyrus, Metallica resp. Aerosmith, fotbollslandskamp Sverige-Belgien.

Det blir alltså ännu en fullspäckad evenemangshelg i vår huvudstad – nu gäller det att vi alla hjälps åt att ta hand om våra gäster på bästa sätt!!