2012 års aktiviteter sammanfattade!

Första halvan av året har snart gått, hur ofattbart det än känns. Vi är mitt uppe i en hektisk period där många av våra marknadsföringsaktiviteter har satt igång, höstens aktiviteter planeras,  samtidigt som vi rustar oss för att på allra bästa sätt ta emot alla de besökare som väntas komma till Stockholm i sommar. Första kryssningsfartyget för säsongen lägger till redan imorgon! 

Även om vi har fullt fokus framåt så är det viktigt att titta tillbaka, reflektera, summera och utvärdera. Vår vana trogen har vi därför sammanfattat de aktiviteter som genomfördes i en årssammanfattning. Nedan får du en snabb överblick över de aktiviteter vi på Privatresor & Turistservice genomförde under förra året.

Vi vill rikta ett stort tack till alla partners för ett gott samarbete. Utan ert stöd och engagemang skulle inte detta vara möjligt!

För att få en snabb överblick över rapporten så kan du starta Prezi-spelaren nedan. Klicka i nedre högra hörnet för helskärm. Välj autoplay eller klicka dig igenom presentationen med hjälp av pilarna.

För att läsa och ladda ned hela rapporten klicka här!

Trevlig läsning!